Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
67.10 € 63.40 €

Madhësia

100 ML 02 IVORY
60 ML 02 IVORY
40 ML 02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

N/A

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum