Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
42.70 €

keyword.

Sasia

Apliko

Locion i parë mbrojtës UV që bëhet më i fortë kur ekspozohet ndaj nxehtësisë së jashtme, ujit dhe djersës, ndërsa mbetet krejtësisht i padukshëm në lëkurë. SPF 50

Brand SHISEIDO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-021646
Forum