Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
120.10 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Lindur në një kombinim me lule Jasmine të zgjedhura midis varieteteve më të mira në botë, të përziera me Vanilla Bourbon, një nga përbërësit më të shtrenjtë të parfumerisë në këto shtresa të pasura të parfumerisë së lartë, aroma futet me goditjen e ftohtë të një mbidoze drurore, shtazarake në një kthesë e parespektueshme.Shishja është projektuar me zbukurimin ikonik Valentino, frymëzuar nga arkitektura rome, e cila është nënshkrimi i Valentino Couture.

Brand VALENTINO
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum