Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
89.30 €

Madhësia

100 ML NUDE MODEL
50 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Aroma Uomo është frymëzuar nga një skenë specifike në fund të një dreke familjare aristokratike, në një tryezë të madhe të vendosur në tarracën e një pallati të mrekullueshëm romak.Shënimet e aromës burojnë nga kopshti i palaços, si dhe pijet dhe ëmbëlsirat që janë ende në tryezë pasi të gjithë janë larguar.

Brand VALENTINO
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-023433
Forum