Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
87.90 €

Madhësia

30 ML
50 ML

Sasia

Apliko

Dyshja joshës e aromave të reja BOSS The Scent Pure Accord është një veprim i ri i joshjes, në të cilin burri dhe gruaja BOSS përfshihen në një lojë sensuale të barabartë.Më afër se kurrë, burri dhe gruaja BOSS ndajnë butësi dhe mister, pasqyruar në notat e gjalla dhe sensuale të dy aromave.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-024010
Forum