Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
37.20 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

Brusha jonë e maskuar e lakuar shtyn lart dhe i tërheq qerpikët për një efekt të hapur të syve që zgjat deri në 24H, ndërsa mikro-fijet 360 shkallë kapin çdo qerpik nga rrënja në majë (pa marrë parasysh gjatësinë) për qerpikët më të gjatë pa grumbullime. Formula e xhelit nuk do të rëndojë në qerpikët duke i lënë ata butë, pa njollosje.

Brand LANCOME
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum