Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
91.80 €

keyword.

NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Një pendë e plotë formohet dhe konikohet me dorë për ta bërë artistikën precize një kënaqësi. Kjo furçë ndihmon për aplikim të përpiktë dhe pamje të përsosur. Risi me fije sintetike për higjienë thelbësore dhe kujdes të thjeshtë.

Brand LA MER
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-024385
Forum