Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
89.30 €

Madhësia

50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Ky parfum joshës është një përfaqësim i kulturës unike të rrugëve të Romës - një qytet plot kujtime, ku kulturat dhe estetikat e shtresuara shfaqin një qëndrim të lumtur ndaj jetës, tërheqëse për burrat që pretendojnë trashëgiminë e tyre dhe krijojnë rregullat e tyre. Kjo aromë e freskët orientale për burrat tërheq shqisat me një shpërthim mandarine me lëng italian dhe një kthesë ananasi. Një bazë e xhenxhefilit pikant dhe drurit të kedrit të ngrohtë ekuilibrojnë notat e freskëta në këtë aromë afatgjatë!

Brand VALENTINO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-025311
Forum