Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
77.10 €

Madhësia

40 ML
60 ML
100 ML

Sasia

Apliko

L’Homme dhe La Nuit de L’Homme, Yves Saint Laurent feston dy fytyrat e njeriut modern.Nga hijeshia jokalante te joshja elektrizuese.Një dualitet që pasqyron trashëgiminë e nuhatjes së Yves Saint Laurent.Magnetike gjatë ditës. Elektrike natën.La Nuit de l'Homme Bleu Electrique, aroma e re për burra nga Yves Saint Laurent. Një Eau de Toilette Intense me një shteg aromatik oriental, për një joshës më misterioz.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum