Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
76.00 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
90 ML 350 BISQUE
60 ML

Sasia

Apliko

Alien është një parfum i aftë të zbulojë dritën dhe forcën krijuese të çdo gruaje. Ai ndriçon përdoruesin me një aureolë të jashtëzakonshme.Notat e pasura dhe sensuale të parfumit Alien pasqyrojnë forcën femërore: një aromë e fuqishme me lule e Jaseminës e lidhur me notat e drurit dhe qelibarit.

Brand THIERRY MUGLER
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum