Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
17.43 € 24.90 €

keyword.

350 BISQUE

Sasia

Apliko

Laps i papërshkueshëm nga uji për 24 orë, të cilat japin ngjyra dramatike të gjalla në vetëm një goditje.

Brand LANCOME
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum