Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
325.00 €

Madhësia

100 ML

Sasia

Apliko

Overture Man është një aromë drusore tërheqëse e menjëhershme e frymëzuar nga vetmia e njeriut në botë; dramatike, e guximshme dhe e sigurt. Krijuar nga parfumerja e njohur Karine Vinchon, Overture Man është një portretizimi operistik i mistikës së një zotërie të mbështjellë në notat e fuqishme të mirrës, drurit të sandalit dhe temjanit të tymosur.

Brand AMOUAGE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-026398
Forum