Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
33.70 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Lineri ynë 24H Wear Idôle do të sigurojë rezultatet që dëshironi të tregoni. Me majën e saj të ndjerë ultra të saktë dhe pigmentet e zeza me shkëlqim, astarja Idôle mundëson aplikimin pa probleme në vijën e qerpikëve për rrëshqitje të lehtë, aplikim me një goditje. Astar perfekt edhe për fillestarët!

Brand LANCOME
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum