Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
55.80 €

keyword.

WN 46 GOLDEN NEUTRAL
CN 62 PORCELAIN
CN 70 VANILLA
CN 52 NEUTRAL
CN 40 CREAM CHAMOIS
CN 28 IVORY

Sasia

Apliko

Pudër e lëngshme që mbron, rigjeneron dhe ushqen lëkurën me 3 lloje serumesh.

Brand CLINIQUE
Ngjyra CN 40 CREAM CHAMOIS
Fytyra N/A
Group Id A-027055
Forum