Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
17.70 € 29.50 €

keyword.

HUG ME
BR12
SYRUP
COCKNEY
LADY BUG
SEE SHEER

Sasia

Apliko

Një buzëkuq i lehtë, me farat e mjedrës dhe me vaj ulliri ekstra të virgjër organik, i cili jep ngjyrë të pastër dhe me shkëlqim me një veshje të gjatë dhe me shkëlqim.

Brand MAC
Ngjyra HUG ME
Fytyra N/A
Group Id A-027897
Forum