Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
126.00 €

Madhësia

100 ML
50ML

Sasia

Apliko

My Pearls eshte frymëzuar nga çmueshmëria e perlës, një simbol i feminitetit. Një shishe opaleshente elegante që përmban një aromë lulesh, pluhur dhe myshku, e karakterizuar nga nota delikate dhe të buta të luleve të bardha.

Brand MERCHANT OF VENICE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-028490
Forum