Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
131.80 €

Madhësia

50 ML
100 ML
150 ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Aromat më intensive të BLEU DE CHANEL. I fuqishëm dhe i rafinuar, Parfumi për meshkuj zbulon thelbin e pavarësisë dhe vendosmërisë. Një aromë e përjetshme me një nënshkrim të fortë mashkullor.

Brand CHANEL
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-029941
Forum