Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
39.90 € 73.80 €

Madhësia

100ML 055
50ML
30ML 055

Sasia

Apliko

Linjat e pastra e bëjnë BOSS Bottled një portret klasik. Kombinim i elegances dhe stilit, ajo u krijua me mendjen e njeriut modern dhe është perfundimisht aroma Boss.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum