Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
54.40 €

keyword.

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Xheli bioterm Biovergetures është një krem xhel që parandalon shenjat s (vijat) e shtrirjes ne lekuren tuaj dhe zvogëlon shfaqjen e shenjave (vijave)ekzistuese. Zgjatja dhe rezistenca e lëkurës se shenjave(vijave) për shkak të shtimit të peshës behet me e përmirësuar. Shfaqja e shenjave(vijave) ekzistuese është me zvogëluar. Kremi përthithet shpejt dhe lë aromën e freskëtzvogëlon shenjat iushqen dhe i zbut ato.

Brand BIOTHERM
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Group Id A-003073
Forum