Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
33.74 € 48.20 €

Ngjyra

06
07
09
11
14
15

Sasia

Apliko

Një fondatinë pluhur dhe korrektor në një me një sfungjer unik, të dyanshëm për aplikim të lehtë në vazhdim.

Brand CLINIQUE
Ngjyra 11
Fytyra N/A
Forum