Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
81.20 €

Ngjyra

N/A

Sasia

Apliko

I frymëzuar nga druri aromatik, Le Cedre Bleu është krijuar si një markeri olfaktoriale nga tre varietete kedri - Atlas, Texas, dhe Virginia. I shkrirë me temjan, lisa dhe muskë, qiriu me aromë rikrijon atmosferën e ngrohtë dhe ngushëlluese të një chaleti mali.

Brand MONCLER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032276
Forum