Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
119.20 €

Madhësia

150 ML
100 ML
50 ML

Sasia

Apliko

Thashethemet thonë se Skandali në fjalë është jashtëzakonisht i çliruar, misterioz karizmatik dhe krejtësisht rebel. Disa thonë se notat e tij prej druri janë aq sensuale sa nuk do të dëshironi të flini më kurrë!

Brand JEAN PAUL GAULTIER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032626
Forum