Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
141.00 €

Madhësia

30 ML
50 ML
100 ML
200 ML

Sasia

Apliko

Zbuloni Acqua di Giò Profondo, aromën mashkullore nga Giorgio Armani. Interpretimi bashkëkohor dhe intensiv i ACQUA DI GIÒ përzien notat detare me esenca aromatike dhe një kombinim detare drunore, duke u kthyer në origjinën e gamës: deti. Ngjyra e rafinuar blu e shishes i bën nder ngjyrës më ikonike të Giorgio Armani.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032938
Forum