Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
46.80 €

Ngjyra

LIGHT BRUNETTE
BLONDE
BRUNETTE
DARK BRUNETTE

Sasia

Apliko

Lapsa në formë gelli me qëndrueshmëri të gjatë, të ndërtueshme dhe rezistente ndaj ujit zgjat deri në 12 orë.

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra LIGHT BRUNETTE
Fytyra N/A
Forum