Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
15.45 € 30.90 €

Ngjyra

BLONDE
BRUNETTE
DARK BRUNETTE
LIGHT BRUNETTE

Sasia

Apliko

Skulptoni, formësoni dhe përcaktoni formën e vetullave tuaja me një mjet 3-në-1.

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra BLONDE
Fytyra N/A
Forum