Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
15.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Qerpikët fitojnë volum të jashtëzakonshëm, ato janë të ndara dhe të përcaktuara në mënyrë të përkryer; lakuar bukur pa u ngurtësuar dhe as peshuar poshtë. Pa grumbullim. Kjo është maskara për rehati maksimale që ju po kërkoni! Përbërja e saj është e butë dhe e lëmuar, shumë e pigmentuar, mbështjellë shkëlqyeshëm dhe mban shkëlqyeshëm, duke i lënë ato të këndshme dhe të shkëlqyera. Lëshimi i menjëhershëm i ngjyrës rezulton në një shpagim ngjyre ekstra të zezë me vetëm një llerjee.

Brand PUPA
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum