Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
68.60 € 98.00 €

keyword.

453

Sasia

Apliko

Hapa shumë të efektshëm të kujdesit kundër plakjes për lëkurë të shkëlqyeshme.Ky kujdes hidratues me efekt anti-rrudhë për ditën parandalon plakjen e lëkurës të shkaktuar nga ndikimet negative të mjedisit, p.sh. rrezatimi UV. DukshHapa shumë të efektshëm të kujdesit kundër plakjes për lëkurë të shkëlqyeshme.Ky kujdes hidratues me efekt anti-rrudhë për ditën parandalon plakjen e lëkurës të shkaktuar nga ndikimet negative të mjedisit, p.sh. rrezatimi UV. Dukshmëria e rrudhave dhe vijave të imta zvogëlohet ndjeshëm dhe lëkura ruan një nivel të lartë lagështie gjatë gjithë ditës, edhe në kushte të thata. Për lëkurë të thatë në shumë të thatë, ajo krijon një lëkurë të butë dhe zvogëlon ndjeshëm dukshmërinë e rrudhave dhe vijave të holla.mëria e rrudhave dhe vijave të imta zvogëlohet ndjeshëm dhe lëkura ruan një nivel të lartë lagështie gjatë gjithë ditës, edhe në kushte të thata. Për lëkurë të thatë në shumë të thatë, ajo krijon një lëkurë të butë dhe zvogëlon ndjeshëm dukshmërinë e rrudhave dhe vijave të holla.

Brand SHISEIDO
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum