Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
38.20 €

Madhësia

150ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Kolonja e parë orientale Giorgio Armani për burra, kjo aromë aromatike ndërton freskinë e bergamotit, sensualitetin e butë të luleve të ullirit dhe ngrohtësinë e drurit guaiac dhe fasuleve tonka. Moderne dhe karizmatike, kolonja e këtij burri është e pamundur të rezistohet.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum