Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
280.00 €

Madhësia

100ML 055
50ML 055

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Aromat e pranverës të Bond Nr.9 janë gjithnjë për fillimet e reja. Hudson Yards është duke u shndërruar nga një parkim i zjarrtë për trenat që ushqejnë Stacionin e Pensilvanisë në një botë të ardhme të ndershme për mirësi.

Brand BOND
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum