Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
265.00 €

Madhësia

100ML 055
50ML 055

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Bashkia e Queens? ëhtë vendi më etnikisht i larmishëm në tokë.Një ode mega-shpërndarëse për tuberozën suculente, e çiftuar me shënime të sipërme dhe bazenota të buta. Pra femërore .

Brand BOND
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum