Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
55.86 € 79.80 €

Madhësia

100ML
50ML

Sasia

Apliko

Si një Eau de Parfum, Jean Paul Gaultier Classique është një përbërje shumë e veçantë nga Jean Paul Gaultier dhe ka pak lidhje me Eau de Toilette n me të njëjtin emër. Classique është kryesisht me lule dhe e ëmbël si një parfum. Nga ana tjetër, pjesë të Classique gjithashtu mund të llogariten në mesin e parfumeve orientale, pasi që vanilja dhe druri i sandalit, për shembull, duket se tregojnë një drejtim të tillë në bazë. Sidoqoftë, Classique nga Jean Paul Gaultier është një përbërje e jashtëzakonshme që ndërthur hirin dhe artin joshës dhe mund të krijojë një theksim të vërtetë në mbrëmje.

Brand JEAN PAUL GAULTIER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum