Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
73.50 €

Madhësia

100ML SABLE
50ML SABLE

Sasia

Apliko

Një aromë mahnitëse e freskët, drunore, aromatike që kap një freski virile, intensive dhe tekstuale.

Brand MONT BLANC
Ngjyra SABLE
Fytyra N/A
Group Id A-001241
Forum