Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
90.00 €

Madhësia

100 ML 103N

Sasia

Apliko

Ky locion freskues pas rruajtjes e lë lëkurën të freskët, të lëmuar dhe me aromë të lehtë me notat e ngrohta dhe delikate të Fahrenheit.

Brand DIOR
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-012794
Forum