Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
145.10 €

Madhësia

100ML
150ML
30ML
50ML

Sasia

Apliko

J'adore Eau de Parfum është një buqetë e shpikur, e punuar imët deri në detajin e fundit, si një lule e bërë me porosi. Esenca e Ylang-Ylang nga Komoret shpalos notat e saj lulesh-frute dhe fut një prekje të butë ekzotike. Trëndafili i Damaskut , i sofistikuar dhe i bollshëm, më pas vjen për të ngrohur shqisat. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, një dyshe Jaseminash i bëjnë jehonë njëri-tjetrit në një përqafim të përsosur.

Brand DIOR
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-012817
Forum