Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
94.40 €

Madhësia

30ML
50ML
75ML

Sasia

Apliko

Chloé Nomade Eau de Parfum mbështjell frymën e një gruaje të hapur për bukurinë e Botës, e cila lulëzon përmes përvojave dhe takimeve të saj.Një parfum me karakter intensiv të myshkut të lisit, i mbuluar me ëmbëlsinë e kumbullës së qershisë dhe freskinë e freesisë.

Brand CHLOE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum