Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
28.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Një formulë pastrimi dhe maskë tre-në-një që redukton menjëherë shfaqjen e poreve të dukshme me 75 përqind, dhe siguron një përmirësim prej 94 përqind në shfaqjen e njollave të zeza pas gjashtë javësh të përdorimit dy herë në ditë.

Brand CLINIQUE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum