Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
115.60 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

E pakapshme, Black Orchid e krijuar nga kërkimi i Tom Ford për lulen e përsosur - luksoze, elegante, e pastër dhe e sofistikuar.

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum