Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
122.50 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Velvet Orchid e shtyn ADN-në e Orhidesë së zezë në territor të ri, duke evoluar aspektet e fshehura të strukturës olfaktive të origjinalit me përbërës ekstravagantë për të zbuluar edhe më shumë shkëlqim, feminitet dhe forcë tërheqëse.

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Group Id A-016334
Forum