Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
101.00 €

Madhësia

100 ML
50 ML

Sasia

Apliko

Burberry Hero Eau de Parfum eksploron një anë të re dhe magjepsëse të heroizmit: guximin për të kuptuar se kush jeni në të vërtetë. Një aromë për një mashkull që dëshiron të zbulojë veten.Një shpirt në kërkim të vazhdueshëm të vetvetes, me një ndjeshmëri të theksuar.Energjia e tij çliron një pasion të ëmbël që shprehet me praninë e kalit, një krijesë e fuqishme që përfaqëson forcën e heroit Burberry.Aroma përmban një treshe të ngrohtë vajrash druri kedri si nota bazë, duke kulmuar në një kreshendo të freskët dhe të ndritshme.Aroma hapet me nota të gjalla të gjilpërave të pishës që përzihen me benzoinë dhe temjan, duke krijuar një shkrirje intensive, thellësisht sensuale.Burberry Hero Eau De Parfum është një riinterpretim modern i aromës Burberry nga Riccardo Tisci.

Brand BURBERRY
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-028526
Forum