Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
77.70 € 111.00 €

Madhësia

50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Tom Ford kap momentet kur jeta rrëshqet në ekstreme dhe të dy anët e natyrës së një njeriu shtyhen në lartësi të reja: sofistikimi i tij bëhet magnetik, duke e përvetësuar botën në përgjithësi dhe senusaliteti i tij bëhet shkatërrues, pulsues me fuqi të papërmbajtshme.

Brand TOM FORD
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum