Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
312.20 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
30 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Fucking Fabulous është një dekadentë, lekurë orientale me një dorezë dehëse. Evokon shkëmbimet private ku fantazitë bëhen realitet. Padiskutim është emri më i drejtpërdrejtë për një aromë kaq të bukur.

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum