Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
133.80 € 267.60 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Neroli Portofino sjell freski, ujë të gazuar dhe gjeth të harlisur përmes vajrave të freskëta të agrumeve, notave me lule dhe nëntokave të qelibarit. I ndezur, por përmbajtësor, ky parfum është një rishpikje e gjallë e një parfumi. Homazhi i TOM FORD-it për rivierën italiane.

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum