Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
28.00 € 35.00 €

Madhësia

100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Parfumi është mjaft i pazakontë, ashtu si versioni për gratë, dhe është vërtet e vështirë ta rendisësh në një kategori. Aroma është shumë sensuale, me një aromë të lehtë, ëmbëlsi të moderuar, hapje të freskët dhe një zemër aromatike. Shënimet e sipërme përmbajnë bergamot, limon, mandarinë dhe lule portokalli.

Brand SCULPTURE
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum