Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
55.00 €

keyword.

SABLE

Sasia

Apliko

Një pudër e lirshme dhe mattifikuese që thith vajin e tepërt dhe vendos bazën për përdorim gjatë gjithë ditës.

Brand LANCOME
Ngjyra SABLE
Fytyra N/A
Group Id A-017397
Forum