Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
47.70 €

keyword.

175 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Ashtu si një valë freskie, ky locion i fuqishëm tonifikues, i pasuruar me prebiotikë, ndihmon në hidratimin dhe ribalancimin e lëkurës duke minimizuar defektet e vogla (poret dhe shkëlqimin). Lëkura është e hidratuar dhe e butë.Ditë pas dite, lëkura duket dukshëm më e fortë dhe natyralisht e bukur.

Brand DIOR
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-017464
Forum