Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
21.07 € 30.10 €

keyword.

125 ML 055
50 ML 055

Sasia

Apliko

Një xhel i lehtë, me ujë që jep riparim hidratimi 24-orësh dhe mbrojtje nga ndotjes e ajrit.

Brand CLINIQUE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum