Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
43.70 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Ky locion i lehtë, me ndjesi të freskët mbron nga skuqja, thatësia dhe stresi mjedisor duke ndihmuar në ruajtjen e niveleve optimale të lagështisë. Lëkura ndihet rehat dhe mbrohet nga vrazhdësia dhe djegia e briskut.

Brand SHISEIDO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-018018
Forum