Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
62.23 € 88.90 €

Madhësia

100 ML
50 ML
30 ML

Sasia

Apliko

Pjeshkë delikate me mjaltë tërheq shqisat në një zemër tërheqëse të kafesë, e mbushur me vanilje dhe vetiver, për një parfum absolutisht që të bën të varur.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum