Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
112.50 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
90 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Aroma e re e lirisë nga Yves Saint Laurent kombinon thelbin e livandës nga Franca me sensualitetin e lulëzimit portokall maroken, për një shkrirje unike lulesh të plotësuar nga një shënim i guximshëm i akordit të miskut.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum