Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
35.91 € 51.30 €

Madhësia

30 ML
75 ML

Sasia

Apliko

GUCCI RUSH GUCCI, një ikonë parfum, i vështirë për tu gjetur, por shumë i kërkuar. E veçanta e këtij lloji është se është e pamundur ta kopjoni. Kjo është arsyeja pse është shumë i kërkuar.GUCCI RUSH, është pjesë e familjes orientale.

Brand GUCCI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum